dimecres, 29 de desembre del 2010

F I D E U À




FIDEUÀ

(per a 4 persones)

Ingredients

- 400g de fideus fins (cabell d’àngel)

- 4 gambes grans

- 150g de calamars o sípia

- 150g de musclos cuits

- 425ml d’aigua o brou de peix

- Una mica de sal

Preparació

1. Netejar les gambes i els musclos

2. Netejar i tallar a trossos els calamars o la sípia

3. En una paella gran, posar oli i saltejar les gambes els calamars i els musclos. Un cop estiguin al punt, treure’ls i reservar-los per a més endavant

4. Afegir a la paella els 400g de fideus, saltejar-los amb el mateix oli que s’ha fet servir per al marisc fins que quedin fregits de tal manera que el seu color sigui d’un marró fosc.

5. Afegir els calamars i musclos i anar-los removent amb els fideus per a que quedin ben mesclats, un cop això, afegir-hi una mica de sal.

6. Afegir l’aigua o brou, prèviament escalfats i anar movent poc a poc el contingut dins de la paella. Poc després, afegir les gambes i seguir movent fins que el líquid quedi absorbit.

7. Un cop cuit, treure la paella del foc i deixar reposar.

8. BON PROFIT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada