dissabte, 24 d’abril del 2010

ALBERGINIES FARCIDES AL FORN




ALBERGINIES FARCIDES


INGREDIENTS


Albergínies

Cebes

Carn Picada

Ous durs

Pebrot Verd

Especies


ELABORACIÓ


El primer es coure les albergínies, amb l’objectiu d’estovar la seva polpa, les tallem per la meitat horitzontalment i amb un ganivet hi fem uns talls a la polpa, afegint-hi un rajolí d’oli tot per facilitar la seva cocció. Tot seguit les posem al forn per a coure-les.

Per un altre costat, anem fent un sofregit de carn picada, ceba i pebrot, on finalment hi posarem l’ou dur.

Un cop la cocció de les albergínies hagi finalitzat, buidarem el seu interior i el barrejarem amb el sofregit abans mencionat juntament amb diferents espècies.

Un cop ja farcides hi posem formatge ratllat per damunt i les introduïm al forn uns 10 minuts amb el foc de baix i una estona per a gratinar-les.

Bon Profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada